top of page
fullsizeoutput_1a88liten_edited.jpg

Velkommen til
Bedehuset på Vasshus

To søndager i måneden samles vi til Familiesamling her kl 11.00 Du vil fort merke varmen og den lave terskelen ved et besøk her. Varmt velkommen til å besøke oss på Bedehuset.
 
Helga og Bjarte Bore (lokalt pastor par)

Åpent og inkluderende

Det er alltid en fare for at vi forsøker å selge noe som ikke stemmer. Men vi våger å si at etter noen besøk på Bedehuset vil du sitte igjen med akkurat denne følelsen av et inkluderende og åpent fellesskap. Kom ut å besøk oss.

fullsizeoutput_1a7dlitenB.jpg
fullsizeoutput_1a8fliten.jpg
fullsizeoutput_1a89liten.jpg
fullsizeoutput_1a7dlitenB.jpg
fullsizeoutput_1a92liten_edited.jpg
fullsizeoutput_1a82litenB.jpg

Søndagsmøte

Familiesamlinger

To ganger i måneden kl 11.00 har vi familiesamlinger på Bedehuset. Vi samles rundt småbord og selve samlingen vare ca 1 time. Her er det mye sang samt en kort andakt med søkelys på de minste. Så samles vi i etterkant der vi spiser sammen. På sommer halvåret er vi mye ute og griller sammen etter samlingen.

We are family

En søndag i månden slår vi Vasshus og Ganddal sammen til en samling vi kaller for «we are family» Her er det fokus på mye lovsang, vitnesbyrd samt forbønn og betjening. Du vil finne oversikt her for disse samlingene ved å trykke på knappen under.

For alle aldre

Vi har åpent for alle aldre i Familiesamlingene. I realiteten er det ofte det som skjer på Bedehuset. Så lenge barna trives er det glede å se også hos de eldre.

fullsizeoutput_1a8aliten.jpg
fullsizeoutput_1a81liten.jpg
fullsizeoutput_1a84liten_edited.jpg
matt-botsford-bBNabN9R_ac-unsplash.jpg
Contact
bottom of page