BEDEHUSET PÅ VASSUS

Bedehuset har blitt plassen for våre familiesamlinger. Helga og Bjarte Bore har sammen med en stor gjeng av frivillige pusset opp Bedehuset på Voll/Vasshus. Det har blitt en perle som nå huser Gudstjenester hver 14 dag søndager kl 11.00 Disse samlingene har et hovedfokus på barnefamilier, men alle generasjoner er velkomne. Det er alltid en fest å være tilstede her og Gudstjenesten avsluttes med matfelleskap. For mer info, kontakt Bjarte mob 90858474
 

 

JOY

 

Joy er et tilbud for de som går i 5.klasse tom 7.klasse. Vi holder til i området Vasshus på Voll (noen ganger er vi i Berget, andre ganger i Vasshus Gardsbarnehage, og noen ganger er vi på Bedehuset!). Vi samles til sang, andakt og konkurranser og har aktiviteter som klatreveggen, fjøset, fjellklatring (både inne og ute),bruskasseklatring, eselridning, kjøring med firehjuler, paintball, fotball, makramé (hobbyting), bålkos og mye mer. Vi avslutter alltid med mat, derfor koster det 20kr hver gang.

VennePunkt

 

VennePunkt er ungdomsarbeidet på Bedehuset. Tilbudet startet første gang 6.feb 2014 på Bedehuset på Vasshus, som en forlengelse av det eksisterende mellomtrinnarbeidet Joy. Aldersgruppen for VennePunkt er fra 8kl. og opp over, og vi møtes annenhver torsdag (partallsuker) kl 1930-2100 (med unntak av ferier og helligdager). VennePunkt er et sted hvor en kan møte nye venner, men ikke minst å få et møte med Jesus og bli venn med han! En kveld består av et møte med musikk, andakt og konkuranser. Ette møtet er det varm mat(!) og aktiviteter som fotballspill, bordtennis, diverse aktivitetsgrupper, gymsal, sporløype, fotball ute etc. Ingen begrensinger, bare muligheter! Det koster 20kr hver gang slik at vi kan ha «gratis» mat hver gang!

Dansekjelleren

Dansekjelleren er et dansetilbud til alle aldre fra 4 år og oppover.Det blir kurs i barnedans, kreativ dans, jazzdans og hip-hop,med fokus på kreativitet trening og danseglede. Alle kursene vil bli undervist av Kristine Bore Sandsmark: Utdannet danser og dansepedagog ved Universitetet i Stavanger. I tillegg til utdannelse har Kristine drevet danseundervisning for barn siden 2008.

 

Undervisningen vil bli på mandager og tirsdager.

Mail: kristine_bore@hotmail.com

Mob: 41554663

Se våre hjemmesider

Familiesøndag

På Bedehuset på Voll/Vasshus er det Familiesøndag hver andre søndag kl 11.09 ( se FK nytt) Dette er Gudstjeneste med fokus på barn/familie. En super plass å invitere med nye mennesker. Her vil store og små trives. Fra 0-100 år velkommen. Vi avslutter disse søndagene med felleskap og mat. Helga og Bjarte Bore leder et herlig team som vil ta vel imot deg!